SON EKLENENLER

Diyarbakır merkezli narkotik operasyonunda 23 ilde 288 gözaltı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır merkezli 23 ilde düzenlenen “NARKO KAPAN – Diyarbakır” operasyonunda 288 şüpheli gözaltına alındı.
15 Mayıs 2026 09:45

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonun, yaklaşık 4 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda düzenlendiği belirtildi.

Yapılan çalışmalarda mahalle ve sokaklarda uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şüphelilerin bağlantıları ve suç faaliyetlerinin tek tek tespit edildiği ifade edildi.

14 Mayıs 2026 tarihinde Diyarbakır merkezli olarak Antalya, Konya, Muğla, Mersin, Ankara, Şanlıurfa, Hatay, Bursa, İzmir, Van ve Malatya’nın da aralarında bulunduğu 23 ilde 302 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyona;

  • 2 bin 670 personel
  • 495 ekip
  • 1 helikopter
  • 1 drone
  • 4 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 288 şüpheli gözaltına alınırken, emniyet yetkilileri uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

KAMU EXPRESS

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER